Collision Mitigation Braking System

Als de kans op een botsing met een voertuig of voetganger bestaat, waarschuwt dit systeem u voor het gevaar en brengt het bovendien uw snelheid naar beneden om de ernst van een aanrijding zoveel mogelijk te beperken.

Lane Departure Warning

Als u afdwaalt van uw rijstrook en een lijn overschrijdt zonder dat de richtingaanwijzer geactiveerd is, waarschuwt het systeem u met een akoestisch en visueel signaal.

Road Departure Mitigation

Een op de voorruit bevestigde camera neemt waar of de wagen van de weg dreigt te geraken en maakt gebruik van elektronische stuurbekrachtiging om subtiele correcties toe te passen om uw wagen op de weg te houden. In sommige gevallen kan het systeem ook remdruk uitoefenen.

Lane Keeping Assist System

Helpt u in het midden van uw rijbaan te blijven en beperkt de noodzaak van stuurcorrecties en rijinspanningen; het biedt u een meer ontspannen rijervaring, vooral op de snelweg.

Verkeersbordenherkenning

Het systeem voor verkeersbordenherkenning herkent verkeersborden en en geeft deze informatie weer op een scherm. Er kunnen twee verkeersborden tegelijkertijd worden weergegeven.

Intelligente snelheidsbegrenzer

Combineert op intelligente wijze de bestaande aanpasbare snelheidsbegrenzer met het systeem voor verkeersbordenherkenning. Het past de snelheidslimiet automatisch aan op de waarneming van het systeem voor verkeersbordenherkenning.

intelligent-Adaptive Cruise Control

Dit systeem neemt waar of een voertuig in een aangrenzende rijbaan van plan is om voor u in te voegen en past indien nodig uw snelheid aan. Het helpt u ook de afstand tussen u en de wagen voor u te bewaken zodat u uw snelheid niet hoeft aan te passen.

Adaptive Cruise Control met automatisch volgen bij lage snelheid

Met deze functie behoudt u een ingestelde rijsnelheid en een veilige volgafstand ten opzichte van het voertuig voor u. Als de voorligger stopt, brengt het systeem uw voertuig op zijn beurt tot stilstand zonder dat u het rempedaal hoeft te bedienen.