De My Honda+ app biedt talrijke functies die uw rijcomfort aanzienlijk zullen verbeteren als u onderweg bent of als uw auto niet in de buurt is. Enkele voorbeelden.

Opwarmen

Met de klimaatregeling op afstand kunt u de temperatuur in de auto vooraf instellen. Als u dus weet dat het morgenvroeg koud zal zijn, vraagt u de Honda e gewoon om de wagen 30 minuten op te warmen voor u thuis vertrekt. U krijgt altijd een warm welkom in uw auto.

Altijd veilig

U kunt een geometrische zone bepalen om de status van uw wagen te controleren via de app. Wanneer uw Honda e buiten deze zone komt, krijgt u een alarmsignaal. Als u uw Honda e niet meteen vindt in een ingewikkelde parking, kan uw wagen uw aandacht trekken via de afstandsclaxon.

Volledige leiding over de lading

U bepaalt zelf het meest geschikte moment om uw Honda e op te laden. Tijdens de daluren kunt u bijvoorbeeld goedkoper opladen. Als u even wilt bijladen tijdens het winkelen, krijgt u een bericht van de app na het opladen of bij het bereiken van de door u ingestelde limiet. De app zorgt echt voor uw gemoedsrust omdat u altijd verbonden blijft met uw Honda e.

Smart toegang op afstand

De app bevat ook een digitale sleutel. Met deze handige afstandsbediening kan uw smartphone de traditionele sleutel vervangen om de Honda e te sluiten, te openen en te starten.

Vooraf plannen

U kunt de coördinaten van een interessante locatie naar uw Honda e sturen voor u vertrekt. Via de app geeft u gewoon de gegevens van een bestemming aan de wagen. Uw Honda e slaat deze informatie op in zijn navigatiesysteem en de gegevens zijn beschikbaar als u wilt vertrekken.

Slim spul

Wifi in de wagen is een van de opties van de Honda e. U krijgt dan continue updates en hulp van de Honda Personal Assistant. Een smart systeem voor kunstmatige intelligentie (AI) waarmee u normale gesprekken kunt voeren. Het maakt gebruik van contextuele kennis om te leren hoe het u relevante online aanbevelingen kan geven op basis van uw specifieke vereisten.