DE PERFECTE VORM

Wanneer ideeën samenkomen.

We hebben de Honda e ontworpen door overal kritisch naar te kijken: Kunnen we verschillende koplampen en achterlichten hebben? Waar plaatsen we de richtingaanwijzers? Hoe verbeteren we de aerodynamica? Deze unieke auto is het product van al deze antwoorden – de perfecte vorm. Plezierig om in te rijden, veilig en aantrekkelijk voor het oog. De Honda e is de belichaming van moderne waarden en hoe we vandaag de dag rijden… en in de toekomst.


ALLES ALS EEN

Integratie is de sleutel tot een compleet ontwerp.

De koplampen, radar en camera met meervoudige weergave zijn allemaal geplaatst op één paneel. Op dezelfde manier hebben we deze elementen aan de achterkant ook gecombineerd: alles lijkt één. De aluminium velgen van 17″ hebben speciaal ontworpen bedekking om ze vrij te houden van remstof, zodat je Honda e er langer schoon uitziet.


RIJD IN DE RUIMTE

De stad is overbelast en druk, de Honda e is volledig het tegenovergestelde.

De Honda e heeft stoelen van melangestof en biedt comfort voor iedereen.

Stap in het ruime interieur van de Honda e en u bent meteen afgesloten van de drukte. Het is een kalme en serene omgeving, zoals een lounge, met een licht en luchtig interieur.

Voldoende ruimte

Er is ook geen centrale console, dus voelt het interieur nog breder aan. Als u op de comfortabele stoelen gaat zitten en het brede instrumentenpaneel in u opneemt, voelt het alsof u aan een soepele ruimtereis begint.

De interieurafwerking zorgt voor de finishing touch en doet aan een lounge denken.

Passagierscomfort

De Honda e heeft een zeer ruim interieur dat bij iedereen past. De zitplaatsen achter bieden uw passagiers uitstekende beenruimte. De Honda e is een van de ruimste auto’s in de categorie kleine auto.